SAMEN STERK!

Geef Je Leven een Nieuwe Richting: Doe Mee of Geef jouw steun aan Gesponsorde ACT-Groepen!

Ben je op zoek naar manieren om meer inzicht te krijgen in jezelf, je gedachten en emoties? Wil je beter leren omgaan met stress, angst of andere uitdagingen in het leven? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Als zelfstandig ondernemer geloof ik sterk in de kracht van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) om positieve veranderingen in het leven te bewerkstelligen. En nu bied ik jou de kans om deel te nemen aan een van onze ACT-groepen, gesponsord door een donatie die ik heb opgezet.

Wat is ACT?

ACT is een evidence-based vorm van psychotherapie die zich richt op het vergroten van psychologische flexibiliteit. Het moedigt mensen aan om bewust te leven, hun waarden te ontdekken en zich in te zetten voor acties die overeenkomen met die waarden. Het helpt je om negatieve gedachten en gevoelens los te laten en te accepteren wat buiten je controle ligt.

Uitnodiging aan Jou

Ik ben verheugd om zes gelukkige individuen de kans te bieden om gratis deel te nemen aan een van onze ACT-groepen. Deze groepen worden geleid door mij als ervaren therapeut en bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

Hoe Kun Je Deelnemen?

Om kans te maken op een van de zes beschikbare plekken, hoef je alleen maar een korte motivatie in te dienen waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent in ACT en wat je hoopt te bereiken en waarom net jij bereidt bent dit pad te gaan

Steun vanuit de Donatie

Dit project is mogelijk gemaakt door een gulle donatie die ik als zelfstandig ondernemer heb opgezet. Ik ben toegewijd om anderen te helpen groeien en bloeien, en ik geloof sterk in de waarde van ACT voor persoonlijke groei en welzijn. Wil jij steun geven?

Klik dan op deze link:

Samenvatting

• Als zelfstandig ondernemer bied ik zes mensen de kans om gesponsord deel te nemen aan een ACT-groep.

• ACT is een effectieve therapie voor psychologische flexibiliteit.

• Stuur een motivatiebrief in om kans te maken op deelname.

• Samen streven we naar een gezonder, gelukkiger en meer vervullend leven, dankzij de steun vanuit donaties.



Vorige
Vorige

Geloof en act

Volgende
Volgende

Het schoolkrijtbord